Binnenschilderwerk aanpakken deze herfst? Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan is de ideale periode aangebroken om de binnenkant van uw huis een opfrisbeurt te geven. Zeker wanneer het al jaren geleden is dat het binnenwerk geschilderd is kunnen uw plafonds, deuren, wanden en kozijnen wel een nieuw likje verf gebruiken.

Waarom binnenschilderwerk?

Uitstraling
Binnenschilderwerk heeft meerdere voordelen. Zo kan goed geschilderd binnenwerk de uitstraling van uw huis verbeteren. Dit zorgt voor een natuurlijke sfeer in uw huis.

Vochtplekken en afgebladderde verf kunnen een doorn in het oog vormen. Bovendien is een mooi opgeknapt binnenwerk ook een voordeel wanneer u uw woning wilt verkopen.

Bescherming
Naast het feit dat binnenwerk er mooi uitziet en het uw huis meerwaarde geeft is er nog een ander voordeel.

Een nieuwe verflaag is namelijk ook een beschermlaag waardoor slijtageplekken op de kozijnen minder zichtbaar zijn en beschermt het tegen vocht en schimmelplekken.

Waar bestaat binnenschilderwerk uit?

De Groot Schilders schildert niet alleen uw huis maar doet nog veel meer. Wij doen bijvoorbeeld ook:

Advies geven
Onze schilders geven advies hoe zij het beste uw binnenwerk kunnen schilderen. Daarnaast geven ze ook kleuradvies. De kleur op de muren en de kozijnen bepaalt immers voor een groot deel de sfeer van een ruimte.

Voorbereidingen binnenschilderwerk
De voorbereidingen zijn ontzettend belangrijk voor een mooi eindresultaat. Wij schuren de ondergronden en maken de ondergrond vet- en stofvrij.

Binnenkozijnen schilderen
Het schilderen van binnenkozijnen brengt vaak meer werk mee dan op voorhand wordt gedacht. Kozijnen zijn meestal gemaakt van hout en moeten eerst geschuurd worden. Daarna moet er eerst een laag grondverf worden aangebracht voordat er kan worden gelakt.

Houtrot herstellen
Houtrot in houten kozijnen is erg vervelend. Met houtrotreparatie worden uw kozijnen herstelt en is het mogelijk om uw kozijnen te schilderen.

Binnendeuren schilderen
Ook het schilderen van deuren is iets wat De Groot Schilders regelmatig doet. Een goed geschilderde deur zorgt direct voor meer sfeer in huis.

Behangen
Behangen is een trend die weer helemaal terug is. Behang is geen ouderwets begrip en vele soorten pleister of andere structuren kunnen uw interieur verfraaien.

Wandafwerking
Een van de specialismes van De Groot Schilders is wandafwerking. Door middel van sauswerk of spuitwerk kunnen wij grote oppervlaktes op vlotte en nauwkeurige wijze schilderen.

Onderhoud binnenschilderwerk
Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen om uw huis in topconditie te houden. Door een meerjarig onderhoudsplan (MOP) investeer je in onderhoud. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en bent u op de lange termijn voordeliger uit.

Ook voor particulieren hebben wij een speciaal onderhoudsplan ontwikkeld.

De Groot Schilders

De Groot Schilders heeft veel ervaring in het schilderen van binnenwerken bij zowel particulieren als bedrijven. De Schilders van De Groot Schilders zien schilderen als een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

Ook op zoek naar een betrouwbare schilder voor uw binnenschilderwerk? Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact met ons op.

neem contact met ons op!