Schildersbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf uit Amsterdam? De Groot Schilders staat voor u klaar! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in: buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, sausen, houtrotherstel, kleuradvies en onderhoud. Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen.

De Groot Schilders Amsterdam

De Groot Schilders is al sinds begin jaren 90 actief in onder meer Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. In  de afgelopen 20 jaar hebben we ons imago opgebouwd tot een modern en flexibel schildersbedrijf met oog voor precisie. Het uitvoeren van schilderwerk zien wij als een vak apart. Alleen met precisie, de juiste mentaliteit en het perfectionisme van onze schilders kunnen we de gewenste resultaten behalen.

Specialiteiten De Groot Schilders

Schilderwerk omvat meer dan alleen het schilderen van muren en plafonds. Er zijn namelijk ook andere onderdelen die zorgen voor een mooi en onderhouden woning of bedrijfspand.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Zo zorgen we ervoor dat u helemaal tevreden bent.

Projecten

In de loop der jaren hebben we al vele panden in Amsterdam mogen schilderen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Een bijzonder project dat wij hebben mogen uitvoeren was het schilderen van een oud pakhuis op de Brouwersgracht. Door gebruik te maken van een speciale verftechniek en de speciale kleuren Ossenbloedrood in combinatie met Grachtengroen en crème-wit is dit een project waar wij zeer trots op zijn.

Een ander project dat wij met veel plezier hebben mogen uitvoeren was het compleet schilderen van de kledingwinkel Brandy Melville in de Leidsestraat.

Schildersbedrijf Amsterdam De Groot Schilders

Door onze ervaring en precisie van werken hebben we al vele panden in Amsterdam en omgeving mogen schilderen. Wilt u zich aansluiten in dit mooie lijstje? Vraag een vrijblijvende offerte op of neem direct contact met ons op! We helpen u graag.

neem contact met ons op!