Schilder in Haarlem nodig die kwaliteit, precisie en een goede service biedt? De Groot heeft al veel projecten in de regio Haarlem mogen schilderen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij veel ervaring in buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, sauzen, houtrotherstel, kleuradvies en natuurlijk onderhoud. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Groot Schilders

De Groot Schilders is sinds de jaren 90 actief in Alkmaar en de regio Amsterdam. In de loop der jaren hebben wij ook meerdere klussen in Haarlem mogen uitvoeren. Wij staan in Haarlem en omstreken bekend als een modern, flexibel en toonaangevend schildersbedrijf met oog voor precisie. De schilders van De Groot zien schilderen als een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

Specialiteiten

Schilderen is meer dan alleen het sausen van muren en plafonds.

Zo zijn wij gespecialiseerd in:

Kwaliteit en transparantie

Als schildersbedrijf willen we altijd kwaliteit afleveren. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en verf en streven we elke keer naar perfectie. Maar kwaliteit zit niet alleen in het schilderwerk zelf. Wij houden namelijk ook van transparantie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, maken we heldere afspraken en krijgt u alle ruimte om vragen te stellen. Ook achteraf nemen wij tijd om de klus door te nemen en het schilderwerk te bekijken.

De Groot Schilders Haarlem

Met veel ervaring, vakmanschap en precisie hebben wij alle velen schilderprojecten mogen afronden in Haarlem. Benieuwd met welke schilderklussen wij u kunnen helpen? Vraag een vrijblijvende offerte op. We zijn u graag van dienst!

neem contact met ons op!