Spuitwerk muren in uw woning in Amsterdam

Beschikt u net over een nieuwe woning of een appartement in Amsterdam dat zojuist is opgeleverd? Dan dient u vaak de muren nog een mooie uitstraling te geven. Spuitwerk op de muren is de perfecte oplossing daarvoor. Het is duurzaam, goedkoop en wanneer u dit door een professional laat doen is de kwaliteit uitstekend! Maar welke soorten spuitwerk zijn er precies en wat is voor u de beste keuze? Daar geven we graag antwoord op in deze blog.

Welke soorten spuitwerk zijn er?

Spuitwerk voor op de muren in een woning is goedkoper dan stucwerk. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten spuitwerk. Denk aan glad, latex en spackspuiten. De verschillende varianten geven aan op welke manier het op de muur wordt verwerkt en wat de structuur is.

Glad spuitwerk op de muren

Voor een gladde muur wordt er eerst gestuukt. Daarna moet er een verflaag worden aangebracht en de manier waarop dit gebeurd heeft zijn mogelijkheden. Zo kan dit met de hand en een roller of vernevelt overspuiten. Met die laatste optie zorg je er voor dat er een egaal en strak eindresultaat achterblijft. Toch liever een expert dit werk laten doen? De Groot Schilders klaart deze klus voor u!

Glad spuitwerk op de muren

Wilt u een gladde muur? Dan dient u eerst de muur te stuken. Hierna kunt u een verflaag aanbrengen. Deze laag kunt u met diverse technieken aanbrengen. Zo kunt u dit met de hand of met een roller aanbrengen, maar u kunt er ook voor kiezen om de verf vernevelt op de muur te spuiten. Het spuitwerk zorgt voor een egaal en strak eindresultaat. Dit werk toch liever door een expert laten doen? De Groot Schilders klaart deze klus graag voor u!

Latex spuitwerk als afwerking

Voor een extra strakke afwerking van een gladde muur is latexverf spuiten een perfecte oplossing. Dit zorgt er, in tegenstelling tot verf aanbrengen met een roller, voor dat er geen banen en strepen zichtbaar zijn. Kies daarom altijd voor een aanbreng door middel van een airless verfspuit, dit zorgt voor een egaal resultaat.

Spackspuiten

Spackspuitwerk is de oplossing voor het afwerken van een muur op een andere manier. Door een gladde muur over te spuiten met een gestructureerde afwerking, ontstaat er een korrelige textuur op de muur.

Welke korrelgrootte kunt u het beste gebruiken?

Bij spackspuitwerk wordt gebruik gemaakt van een lichte korrel van 2 millimeter dikte. Deze variant wordt het meest gebruikt naast de middelgrove en grove korrel. Om de juiste korrelgrote te bepalen kunt u ons altijd om passend advies vragen uiteraard.

Spuitwerk muren in Amsterdam door De Groot Schilders

In Amsterdam is De Groot Schilders actief en bereikbaar voor het verfspuiten van muren. Wij komen graag bij u langs voor zowel gladspuitwerk als latex- en spackspuitwerk. Benieuwd naar de kosten voor spuitwerk bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte op.

We zijn u graag van dienst!

neem contact met ons op!