Onderhoud schilderwerk Alkmaar

Op zoek naar een schilder voor het onderhoud van uw woning in Alkmaar? De Groot Schilders helpt u graag. Met goed onderhoud ziet uw woning er weer netjes uit en heeft u in de toekomst minder onderhoud nodig.

Onderhoud binnenschilderwerk

U verwacht het misschien niet maar de kwaliteit van het schilderwerk op de muren, het plafond, de kozijnen en trappen hebben een grote invloed op de uitstraling van het interieur. Hoe goed het schilderwerk ook is, naar verloop van tijd ontstaan er verkleuringen, scheurtjes en loslatende stukjes verf. Zeker op plekken waar veel gelopen wordt, zoals de trap, is slijtage snel zichtbaar. Schilderwerk dient naast een mooie uitstraling ook als beschermlaag. Een verflaag zorgt er namelijk voor dat vocht en ander vuil niet in de ondergrond trekt. Het is dus belangrijk om het binnenschilderwerk goed bij te houden.

Onderhoud buitenschilderwerk

Ook de buitenzijde van uw woning moet goed onderhouden worden. Het hele jaar door staat een woning bloot aan allerlei weersomstandigheden. Dit kan zwakke plekken veroorzaken en de uitstraling beïnvloeden. Goed schilderwerk beschermt uw woning en creëert een frisse, verzorgde uitstraling en behoudt zo de waarde van de woning.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van een woning of bedrijfspand kan veel kosten besparen. Regelmatig kleine onderhoudswerkzaamheden voorkomen namelijk dat een woning verslechtert waardoor grote reparaties niet (snel) nodig zijn. Veel grote opdrachtgevers maken al gebruik van een meerjarig onderhoudsplan. De Groot Schilders wil juist ook particuliere relaties laten profiteren, want voor woonhuizen is een onderhoudsplan net zo interessant.

Meerjarig onderhoudsplan (MOP)

Met het meerjarig onderhoudsplan (MOP) is uw woning altijd in de beste conditie en geniet u van een mooie uitstraling. En natuurlijk is het niet onbelangrijk dat u op deze manier minder kosten kwijt bent aan onderhoud.

Nadat wij de gehele woning hebben geschilderd, voeren wij twee jaar later samen met u de eerste inspectie uit. In dat tweede jaar hoeft er wat betreft het schilderen en onderhoud waarschijnlijk niets gedaan te worden. Na het tweede jaar komen we jaarlijks het schilderwerk inspecteren. Zo komen eventuele gebreken snel aan het licht en stellen we vervolgens een offerte op voor de noodzakelijke werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over ons meerjarig onderhoudsplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onderhoud De Groot Schilder Alkmaar

Goed onderhoud is enorm belangrijk om een woning of bedrijfspand te voorzien van mooie uitstraling. De Groot Schilders helpt u graag met het voorzien van goed schilderwerk. Of dit nu eenmalig is of door middel van ons meerjarig onderhoudsplan, wij staan voor u klaar.

Kunnen wij u ook helpen? Neem contact met ons op!

neem contact met ons op!