OVER  DE GROOT SCHILDERS

Uitstekend schilderwerk en een vlotte manier van werken. Daar mogen de relaties van De Groot Schilders bij iedere opdracht op rekenen. Met vestigingen in Amsterdam en Alkmaar werken we voor bedrijven en particulieren in met name de Randstad.

Oprichter Stefan de Groot

Oprichter Stefan de Groot weet dankzij zijn jarenlange ervaring dat het uitvoeren van schilderwerk niet voor iedereen is weggelegd. De Schilders van De Groot zien schilderen als een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

We staan bekend als een modern, flexibel en toonaangevend schildersbedrijf. Dat schept verwachtingen en die verwachtingen willen we waarmaken binnen ieder project. We zijn er trots op dat we sinds onze oprichting in de jaren negentig zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder project.

Binnen en Buitenschilderwerk

Zowel binnen- als buitenschilderwerk nemen we voor onze rekening. We komen naar uw appartement, bedrijfsgebouw, monumentaal pand of kantoorunit. Geen locatie is ons vreemd. Particulieren, Vereniging van Eigenaren (VvE’s) en zakelijke opdrachtgevers weten ons snel te vinden en blijven over het algemeen voor lange tijd aan De Groot Schilderwerken verbonden.

Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Juist die mentaliteit onderscheidt ons schilderwerk van anderen. Waar  opdrachten niet binnen de gestelde tijd kunnen worden afgerond, schakelen opdrachtgevers de schilders van De Groot in en kunnen projecten alsnog tijdig worden opgeleverd.

De flexibele werkwijze tijdens ons schilderwerk combineren we met het gebruik van hoogwaardige producten en oog voor kleurstellingen, wat ons bedrijf een voor de hand liggende partij maakt om onderhoudswerkzaamheden aan uit te besteden.

BEOORDELINGEN VAN DE GROOT SCHILDERS

Ik kwam eigenlijk alleen maar bij dit bedrijf terecht om een offerte aan te vragen. Maar de schilder heeft een zeer goede indruk op me gemaakt met zijn vakkennis. Hij wist echt waar hij over praatte. Ook al was hij wat duurder dan de andere offertes we hebben de schilder de klus laten uitvoeren en we zijn weer tevreden.

Vd Meulen, Utrecht

Toen het einde van mijn zwangerschap naderde en mijn vriend het te druk had op het werk om de babykamer af te maken, waren wij erg blij met het schilderwerk dat de Groot in ons huis heeft gedaan!

Lieke Mooibroek, Amstelveen

Ik heb deze klus uitbesteed, omdat het op mijn leeftijd een te riskante klus is. De Groot heeft het keurig gedaan, dus ik hoef er de komende jaren niet meer naar om te kijken.

Dhr. Hille, Diemen

Onze kozijnen moesten weer een onderhoudsbeurt hebben. Nu kunnen we dit natuurlijk zelf maar doordat we het hebben uitbesteed hebben we er totaal geen werk van en weten we zeker dat het goed wordt gedaan. Daar betaal ik graag voor.

Elise Kamp, Utrecht

VOLG ONS OP  FACEBOOK VOOR HET LAATSTE NIEUWS

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.


De Groot schilderwerken

Amsterdam

  • Ijburglaan 215,

    1086 ZJ, Amsterdam

  • 020 2611809

Alkmaar

  • Jan-Willemfrisostraat 15,

    1814 JS, Alkmaar

  • 072-5825746