Eens in de zoveel tijd moet uw buitenschilderwerk van de woning worden onderhouden. Zo kunt u uw woning beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Bent u op zoek naar een schilder in Alkmaar en omgeving? Dan bent u bij De Groot Schilders aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant.

Buitenwerk

Goed schilderwerk is essentieel. Dit doet u om uw woning te beschermen tegen weersinvloeden, maar ook om de waarde van uw woning op peil te houden. Wij schilderen bijvoorbeeld uw gevel opnieuw, maar onderhouden ook uw kozijnen door kritisch te kijken naar het geveltimmerwerk.

Onderhoud

Als u regelmatig het schilderwerk laat onderhouden verkeert uw huis altijd in de best conditie. Wij bieden speciaal voor particulieren een MOP aan: een meerjarig onderhoudsplan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u minder kosten kwijt aan het onderhoud. Dat zorgt voor nog meer woonplezier!

Twee jaar na de laatste onderhoudsbeurt voeren wij een eerste inspectie uit. Dit doen wij samen met u. Waarschijnlijk hoeft er dan niks tot nauwelijks te gebeuren. Na deze inspectie komen wij elk jaar langs. Naar aanleiding van de inspectie stellen wij een offerte op van de werkzaamheden die in dat jaar noodzakelijk zijn.

Houtrotherstel

Houtrot kan tot grote problemen leiden. Wij kijken tijdens onze inspectie ook naar eventuele sporen van houtrot. De buitenkozijnen staan bloot aan veel vocht, wat schimmel veroorzaakt en uiteindelijk ook houtrot. Door op tijd houtrotherstel uit te laten voeren voorkomt u dat u tegen hoge kosten aanloopt.

Buitenschilderwerk in Alkmaar door De Groot Schilders

De Groot Schilders is gevestigd in Alkmaar en in Amsterdam. Als schildersbedrijf vinden wij kwaliteit erg belangrijk en streven we naar transparantie: we maken heldere afspraken en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. We zijn een erkend schildersbedrijf met vestigingen in Amsterdam en Alkmaar, waarbij kwaliteit en ouderwets vakmanschap hand in hand gaan.

Is het buitenschilderwerk van uw woning toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

neem contact met ons op!