Spuitwerk 

Een strak eindresultaat met het spuitwerk van De Groot Schilders

Spuitwerk

De keuze voor spuitwerk is heel begrijpelijk: het gaat vele malen sneller in vergelijking met de traditionele verfwijze. Over het eindresultaat mag u tevreden zijn: er is sprake van een beter gedekte ondergrond. Daarnaast is de wand gladder, zonder vuil. Tot slot is het totaalwerk goedkoper, waardoor u kosten bespaart.  

Het team van De Groot Schilders werkt regelmatig met spuitverf in plaats van de kwast en de roller. We zijn gespecialiseerd in het spuiten van zowel muur- als houtverf. Muren, plafonds, deuren en kozijnen worden met de verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het afplakwerk neemt met spuitwerk wel iets meer tijd in beslag dan bij normaal schilderwerk. Verder gelden dezelfde voorbereidingen als met schilderen: ontvetten, schuren, plamuren en kitten. Hierna is de klus aanzienlijk sneller geklaard dan wanneer de kwast en de roller zouden zijn gebruikt.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor al uw spuitwerk

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.