BINNEN SCHILDERWERK

De schilders van De Groot maken bij het opknappen van uw binnenwerk gebruik van professionele materialen en gaan daarbij snel en efficiënt te werk.

Binnenwerk

U bent uitgekeken op het binnenwerk dat een paar jaar geleden is uitgevoerd op de benedenverdieping van uw woning. Of misschien hebben de kozijnen van uw bedrijfspand een flinke opknapbeurt nodig. Het zijn werkzaamheden die we u graag uit handen nemen. In ons werk gaan we als schilders van De Groot verder dan alleen het verven van een ruimte. Zo kunnen we voor u ook behangen, een trend die weer helemaal terug is. Ook verfraaien we het interieur voor u met verschillende soorten pleister of andere structuren. Behang is zeker geen ouderwets begrip en vele soorten pleister of andere structuren kunnen uw interieur verfraaien.

We gaan enthousiast aan de slag met het bedenken, plannen en uitvoeren van uw binnenwerk. Het prettige gevoel van ‘thuiskomen’ weten we in ruimtes te creëren door naast de conventionele materialen ook beton-, kalk- en natuurlijke verven te gebruiken. Daarnaast kunnen we indien u dat graag wilt, ook het houtwerk op deskundige wijze behandelen.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor al uw binnenwerk

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.