WANDAFWERKING

U beschikt over een flink aantal keuzes als het om de wandafwerking van uw woning gaat. Wij klaren de klus en adviseren u vooraf uitgebreid over de te kiezen stijl.

Wandafwerking

De schilders van De Groot zijn bedreven in de wandafwerking van grote oppervlakten. Hierbij gaan we op vlotte en nauwkeurige wijze te werk. Door middel van wit- en sauswerk via traditionele methodes weten we bij iedere klant de juiste snaar te raken. Daarbij werken we op basis van een specialistische muurbehandeling met beton of- kalkverf. Ook de keuze voor spuitwerk behoort tot de mogelijkheden.

Welke beslissing u uiteindelijk ook neemt, het resultaat van de wandafwerking moet aansluiten bij de algehele uitstraling van uw woning of bedrijfspand. We zijn benieuwd naar de voorkeuren die u heeft ten aanzien van kleurstellingen en afwerking. We zorgen dat u met de totale wandafwerking weer een flink aantal jaren vooruit kunt.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor al uw wandafwerking

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.