HOUTROTHERSTEL

Laat houtrotherstel tijdig uitvoeren zodat u erger voorkomt. Samen bekijken we de schade en bepalen we de aanpak.

Houtrotherstel

In een zo vroeg mogelijk stadium dient u over te gaan tot houtrotherstel. In houten bouwdelen kan dat namelijk tot grote problemen leiden, waardoor u tegen kosten aanloopt die u liever wilt voorkomen. U gaat houtrot in de eerste plaats tegen door het schilderwerk en kitwerk regelmatig te controleren. Met name de buitenkozijnen staan bloot aan veel vocht, wat schimmel veroorzaakt en waardoor uiteindelijk houtrot ontstaat. 

Door het schilder- en het kitwerk op tijd te herstellen, trekt er geen vocht in de houten onderdelen. Hoe kleiner de plekken van het houtrot, des te beter het valt te repareren. Wie op tijd hulp inschakelt voor houtrotherstel, voorkomt grote en kostbare reparaties of vervanging van het hout.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen 

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.