KLEURADVIES

Bij het opnieuw laten schilderen van een woning is het inwinnen van een kleuradvies vaak heel erg welkom. De kleur op de muren en de kozijnen bepaalt immers voor een groot deel de sfeer van een ruimte.

Kleuradvies

De kleur die u gezien heeft op een kleurenstaal, kan er op de lange muur in u woonkamer ineens heel anders uitzien. Dat scenario wilt u liever voorkomen. Wij helpen u daarbij aan de hand van een kleuradvies.

Het is ook voor te stellen dat u wel iets in gedacht heeft, maar dat u niet goed weet hoe een kleurencombinatie het beste kan worden toegepast in uw woning. Dankzij onze ervaring op dit gebied kunnen we het effect dat een kleur in de praktijk teweeg brengt, goed inschatten. We vinden het heel waardevol u te mogen helpen met een kleuradvies en te ondersteunen bij de keuzes die u uiteindelijk maakt. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, is deze altijd vrijblijvend. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden.

Sigma & Sikkens
Dat is de merknaam van de verf en het verfmateriaal waar wij uitsluitend gebruik van maken. Op onze website vindt u een lijst met standaardkleuren, die ook wel RAL-kleuren worden genoemd. Houdt er rekening mee dat de kleuren die u ziet op uw scherm nooit exact overeenkomen met de kleuren in het echt. Het betreft slechts een indicatie. Naast deze standaardkleuren bestaat een enorme hoeveelheid kleurthema’s. De mogelijkheden aan kleurstalen zijn talrijk, die we graag aan u voorleggen in ons kleuradvies.

Hieronder kunt u vrijblijvend kleuradvies aanvragen 

VRAAG VANDAAG NOG  EEN OFFERTE OP

Geef aan waar wij u mee van dienst kunnen zijn en wij komen met een passende offerte bij u terug. Heeft u liever dat wij langs komen om u een passend advies te geven kunt u dat aangeven via onderstaand formulier of bellen met: 06 177 59 706

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.