Op zoek naar een binnenschilder in Alkmaar en omgeving? De Groot Schilders heeft jarenlange ervaring in het schilderen, behangen en pleisteren van het binnenwerk. Kiest u voor De Groot Schilders, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap.

Binnenwerk Alkmaar

Het binnenwerk van uw woning of bedrijfspand kan op meerdere manieren door ons worden opgeknapt. Zo zijn wij gespecialiseerd in het sauzen van muren en plafonds. U kunt natuurlijk ook kiezen voor spuitwerk. Naast het schilderen geven we ook kleuradvies zodat uw binnenwerk goed past bij uw interieur.

Spuitwerk

Het team van De Groot Schilders werkt regelmatig met spuitverf in plaats van de kwast en de roller. Het gaat sneller, geeft een strak resultaat en is in veel gevallen ook goedkoper. Muren, plafonds, deuren en kozijnen worden met de verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het afplakwerk neemt met spuitwerk wel iets meer tijd in beslag dan bij normaal schilderwerk.

Kleuradvies

De kleur die u gezien heeft op een kleurenstaal, kan er op de lange muur in u woonkamer ineens heel anders uitzien. Herkenbaar? Dankzij onze ervaring op dit gebied kunnen we het effect dat een kleur in de praktijk teweegbrengt, goed inschatten. We helpen u graag!

We gaan graag aan de slag met het bedenken, plannen en uitvoeren van uw binnenwerk! Naast de conventionele materialen gebruiken we ook beton-, kalk- en natuurlijke verf. Indien u wilt kunnen we ook het houtwerk op deskundige wijze behandelen.

De Groot Schilders Alkmaar

De Groot Schilders in Almaar zijn stuk voor stuk vakmensen die met volledige toewijding aan de slag gaan aan uw binnenwerk. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op!