Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor hoogwaardig schilderwerk in regio Alkmaar? Dan bent u bij De Groot Schilders aan het juiste adres. De keuze voor spuitwerk is heel begrijpelijk. Het resultaat is super strak, het gaat vele malen sneller in vergelijking met de traditionele verfwijze en is ook goedkoper. Redenen genoeg om te kiezen voor spuitwerk!

De ideale afwerking voor wanden, plafonds, kozijnen en deuren

Het team van De Groot Schilders Alkmaar werkt regelmatig met spuitverf in plaats van de kwast en de roller. We zijn gespecialiseerd in het spuiten van zowel muur- als houtverf. Muren, plafonds, maar ook deuren en kozijnen kunnen wij met de verfspuit als nieuw maken. Het rollen laat altijd een structuur na, met het verfspuiten van de latex of muurverf heb je daar geen last van.

Hoe werkt verfspuiten?

Verfspuiten is zoals de naam al doet vermoeden verf dat gespoten wordt. We maken daarbij gebruik van een airless verfspuitmachine. Vanwege de gelijkmatige druk in de airless verfspuitmachine zullen er geen banen of strepen ontstaan.

Voorbereidingen

Het afplakwerk neemt met spuitwerk wel iets meer tijd in beslag dan bij normaal schilderwerk. Verder gelden dezelfde voorbereidingen als met schilderen: ontvetten, schuren, plamuren en kitten. Hierna is de klus aanzienlijk sneller geklaard dan wanneer de kwast en de roller zouden zijn gebruikt.

Spuitwerk in Alkmaar door De Groot Schilders

Benieuwd naar de kosten van verfspuiten bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte op.

We zijn u graag van dienst!

neem contact met ons op!