De Groot Schilders is een schildersbedrijf in Alkmaar met jarenlange ervaring in het schilderen van diverse projecten. De werkzaamheden van De Groot Schilders bestaan uit: binnen schilderwerk, buiten schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, sausen, houtrotherstel, kleuradvies en onderhoud. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke aandacht voor iedereen

Oprichter Stefan de Groot weet dankzij zijn jarenlange ervaring dat het uitvoeren van schilderwerk niet voor iedereen is weggelegd. De Schilders van De Groot zien schilderen als een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

We staan bekend als een modern, flexibel en toonaangevend schildersbedrijf in Alkmaar. Dat schept verwachtingen en die verwachtingen willen we waarmaken binnen ieder project. We zijn er trots op dat we sinds onze oprichting in de jaren negentig zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder project.

Kwaliteit en transparantie

Kwaliteit vinden we als schildersbedrijf erg belangrijk. We werken enkel met de beste materialen en verf en streven elke klus weer naar perfectie. Behalve kwaliteit hechten we veel waarde aan transparantie: Met iedere klant maken we heldere afspraken en we staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Wij nemen de tijd om een klus met u door te nemen, zowel voor- als achteraf.

Projecten

Als schildersbedrijf in Alkmaar hebben wij in de afgelopen jaren vele projecten mogen schilderen voor particulieren en zakelijke klanten.

Zo hebben wij een van de mooiste winkelpanden in Alkmaar mogen schilderen; het authentieke winkelpand van de Douglas in de Langestraat. Door het gebruik van een uniek verfproduct is het authentieke aangezicht van dit winkelpand in de oude stad van Alkmaar bewaard gebleven.

Naast winkelpanden schilderen wij ook verschillende kantoorpanden. Zo hebben we voor een kantoorpand in Alkmaar al het spuitwerk van het plafond mogen verzorgen. Door het gebruik van verfspuiten is een grote klus als het schilderen van het plafond een stuk gemakkelijker met een super strak eindresultaat.

De Groot Schilders

Door de persoonlijke aandacht voor iedere klant en elk project is De Groot Schilders uitgegroeid tot een bekend schildersbedrijf in Alkmaar en omstreken. Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Vraag een vrijblijvende offerte op. We zijn u graag van dienst!

neem contact met ons op!