Een schilder nodig in IJburg? De Groot Schilders uit Amsterdam heeft jarenlange ervaring in het schilderen van diverse projecten. De Groot Schilders richt zich op meerdere werkzaamheden zoals binnen schilderwerk, buiten schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, sausen, houtrotherstel, kleuradvies en onderhoud. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in IJburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Groot Schilders IJburg

Oprichter Stefan de Groot heeft jarenlange ervaring in het schilderen van diverse projecten. Door zijn ervaring weet hij dat schilderwerken niet voor iedereen is weggelegd. De schilders van De Groot Schilders zien hun werk als een ambacht waar precisie, perfectie en de juiste mentaliteit onderscheidend zijn voor het beste resultaat.

We staan bekend om onze moderne en flexibele manier van werken. Met onze werkwijze zijn we een toonaangevend schildersbedrijf in IJburg. Deze verwachtingen willen wij in elk project weer waar maken.

Projecten

Als schildersbedrijf in IJburg hebben wij de afgelopen jaren zowel zakelijk als particulieren projecten afgerond.

Eén van deze projecten is de Nicolaas Witsekade in Amsterdam. Dit monumentale pand hebben wij voorzien van een totaal nieuw verfsysteem waardoor we de authentieke stijl van dit pand hebben weten te behouden.

Ook voor particulieren schilderklussen is De Groot Schilders beschikbaar. Zo hebben wij het voorrecht gehad om een oud pakhuis op de Brouwersgracht in Amsterdam te mogen herstellen.

De Groot Schilders

Door onze vakkennis en aandacht voor elk detail hebben wij al vele projecten mogen afronden in Amsterdam. Benieuwd met welke schilderklussen wij u kunnen helpen? Vraag een vrijblijvende offerte op. We zijn u graag van dienst!

neem contact met ons op!